Naked Society

Pej Gruppen har skrevet om Naked Society på deres site 365design.dk.

Uddrag fra indlægget:

Genbrugsmaterialer og social ansvarlighed er fremtiden. Det har designbrandet Naked Society forstået. De transformerer aflagte jeans til interiør- og livsstilsprodukter og støtter samtidig socialt udsatte kvinder i Afrika

Forestil dig paller med bunker af aflagte jeans. Forestil dig de samme kasserede jeans transformeret om til en smeltedigel af interiør- og livsstilsprodukter.

Naked Society er et socialt ansvarligt designbrand, som designer og producerer puder, tæpper, puffs og tasker af genbrugsmaterialer ud fra ønsket om at udfordre og eksperimentere med traditionelle produktionsmetoder inden for håndværksmæssig forarbejdning.

Alle produkter bliver håndlavet i Danmark og Tanzania. I Tanzania udføres produktionen i samarbejde med en australsk NGO, der uddanner socialt udsatte kvinder som syersker og samtidig giver dem trygge levevilkår.

Produkterne er primært fremstillet af naturlige materialer, f.eks. perler, sisal, hårdt træ, bambus og lokalt vævet stof, men denim er klart det genbrugsmateriale, som spiller den største rolle i deres design…..

 

Læs hele indlægget her

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop