Naked Society

Skrevet af Regitze Nehman, Underviser på Kea.

Regitze sammen med to af de frivillige fra KEA; Jana og Kikki
Som underviser på Kea i design af fashion og accessories har min ”opgave” i dette projekt været at finde og udvælge talentfulde og motiverede studerende, der hver især repræsenterede en del af værdikæden : design, sourcing og marketing.
Min mission med at indgå i dette samarbejde var,  at kunne  danne bro mellem erhvervslivet, talentfulde, motiverede unge designstuderende, entreprenør-ship samt bæredygtighed. Hvis vi som samfund og uddannelsesinstitution skal kunne ”face” fremtiden, hvor bæredygtighed er og skal være en del af vores hverdag, må det være gennem de nye talentfulde designstuderende,  som via ”en reel case”  og samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, får indsigt i, og viden om, at arbejde med bæredygtighed, og det synes jeg er lykkedes på alle måder.
Det har været utrolig motiverende som underviser, at se de 4 studerende Maja, Johanne, Kikki og Jana, gå til opgaven med stor entusiasme og kreativitet. Jeans er et smukt materiale, men også et svært materiale at arbejde i, så der skulle tænkes ud af boksen, da der her både skulle designes små og store livsstilsprodukter, samt  kommunikeres visuelt ud til målgruppen.. Alt sammen en opgave de har løst med stor faglighed, kreativitet, og gå på mod FANTASTISKT stor tak til alle 4.

Så er vi i gang med insamlingen  
Skrevet af Naked Society, 4. februar 2014

Der er kommet standere op på 3 skoler/institutioner og der er flere igang. Vi er rigtig glade for at der er taget så godt imod projektet, og de personer vi har snakket med på skolerne har været rigtig positive.
De steder hvor standeren er kommet op er der også lagt en besked op på intra til forældrene. På baggrund af den håber vi at de vil gå hjem og kigge efter udtjente cowboy bukser. Men det er jo ikke kun til os; vi har opfordret skolerne til at bruge de sjove lommer til at lave ting med eleverne. Der er mange måder hvor man kan lave sjove punge, mobilholdere m.m. af både for- og baglommer. Og ind til videre indgår den del ikke i de ting vi vil lave med bukserne.
Mens vores indsamlingsstandere bliver fyldt er vi i fuld gang med at udvikle prøver og afprøve teknikker sammen med kvinderne fra I Tråd med Verden. Til at komme igang har vi fået hjælp fra Lions Club Søborg som i alt har doneret ca 40 par jeans så vi kan komme igang. Det er vi super glade for, og der skal lyde en stor tak til dem her fra.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop