Naked Society

Det har været undervejs i et stykke tid, men nu kan vi endelig afsløre den gode nyhed!

Naked Society har, i samarbejde med to andre brands, åbnet en Concept Store i hjertet af København. Den hyggelige butik har fået navnet Fair Nomad Society, der er en sammentrækning af My Fair Shop, Nomad Living og Naked Society. Fælles for de tre brands er kærligheden til design og livsstilsprodukter, som er produceret under ansvarlige og bæredygtige forhold for natur, mennesker og miljø.

Du finder tøj, økoprodukter og masser af interiør i et mix af forskellige, lækre materialer, der får butikslokalet til at emme af æstetik og hygge.

Join our social tribe! Du finder os på Store Kongensgade 74, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Læs mere om de to andre brands her:

www.my-fair-shop.com My Fair Shop er verdens første og største webshop, som udelukkende forhandler produkter, der er bæredygtige i en eller anden grad. Hos My Fair Shop finder du eco-friendly Beauty, Fashion og Living produkter, og du kan med ren samvittighed blive klædt på fra top til tå. ”Sustainable to the bone”!

www.nomadliving.dk Enestående lamper, træskåle og fade og smukke grafiske tæpper. Alt håndlavet efter lokale traditioner, hvorfor hvert produkt har et særligt udtryk. Nomad Living interiør giver et personligt ”touch” og varme til det nordiske moderne hjem. “Interior from far flung corners of the globe”.

 

Love and Care, Naked Society

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop