Naked Society

Hvor mange gange bruger du et par jeans? 100 gange? 300 gange? Jeg bruger i hvert fald mine dét og måske mere. Faktisk helt ind til de går i stykker et eller andet sted. Men selv da har jeg svært ved at smide dem ud, fordi der er rigtig store stykker stof, der stadig er helt fine og intakte.

Jeg gemmer dem et stykke tid, da jeg anser mig selv som den kreative type, som lige kunne lave noget smart af en lille denim rest. Men efter noget tid indser jeg at, det får jeg ikke gjort, og så ryger de alligevel ud. Men der er sikkert mange, som ikke en gang gemmer dem i et stykke tid, og smider dem ud, når der er hul i.

Tanken om at der er mere liv i mine gamle jeans, er den tanke som projektet gamle jeans ny liv bygger på. Og det er ikke en gang min ide, jeg er bare en frivillig, som synes det er et fantastisk godt projekt, og gerne vil støtte det.

Det ville være fantastisk, hvis alt materiale kunne genbruges og laves til nye ting. Men jeg har set gennem det her projekt, hvor lang tid det tager at transformere noget som er slidt og gammelt ind til noget som kan være nyt og frisk – og endda pænt. Det ville da være meget lettere at tage et nyt stykke stof og lave noget nyt og fantastisk ud af. Men det gør alle de andre jo. Og hvis der ikke er flere som tænker på at genbruge materialer, så tør jeg ikke gætte på hvordan verden ser ud om 10 år.

Derfor håber jeg meget at du som læser det her, har givet dine jeans til os, så vi kan prøve at give dem nyt liv.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop