Naked Society

Personlige oplysninger der registreres på Naked Society, bliver ikke overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Vi bruger cookies til at hjælpe din computer med at huske de valg du foretager på dette site, fx varer, sprog eller indtastninger i formularer. Ved indsendelse af formularer og køb af varer hos Naked Society bliver visse af dine dine oplysninger, fx navn og email adresse gemt digitalt. Disse informationer er nødvendige for at vi kan behandle din ordre. Informationerne lagres elektronisk og gemmes i 5 år af hensyn til regnskabs loven.

Naked Society registrere IP-adressen hvorfra køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Naked Society eller andre har ikke mulighed for at se dine data og Naked Society modtager ingen oplysninger om dine kreditkorts oplysninger og eller udløbsdato.

Du kan altid kontakte os og få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og bede om at få dem ændret eller slettet (“retten til at blive glemt”). Kontakt os gerne for flere informationer.

info@nakedsociety.dk

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop